Glas Javnosti

Mitrovićev Fulam čekirao kartu za put u Čempionšip

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Fulam za koji nastupa rekorder nacionalne selekcije Srbije Aleksandar Mitrović je posle poraza od Barnlija (0:2) na svom terenu izgubio sve šanse za opstanak u društvu najboljih engleskih klubova.

Londonski klub je drugi put za četiri godine ispao iz Premijer lige.


Bivšem napadaču Partizana teško je pao poraz, ali je istakao da njegova ekipa nije zaslužila da ostane u eliti. 

- Ovo je teško vreme za nas, ali nismo uspeli da pobedimo Barnli. Nismo uspeli ove sezone. Teško je naći prave reči u ovom trenutku. Nije bilo dovoljno dobro. Nismo zaslužili da ostanemo u Premijer ligi. Bilo je i dobrih igara, ali na kraju smo završili tamo gde smo i zaslužili. Zaista smo tužni zbog navijača. Za ljude u klubu je ovo zaista mnogo teško. Nismo pokazali veliki karakter ni veliki mentalitet, malo smo pukli pod pritiskom. Nismo bili dovoljno dobri. Pokušali smo, borili se, trudili se, ali nam je bilio potrebno više kvaliteta sa loptom. U ovakvoj ligi ćete biti kažnjeni. Kažnjeni smo večeras i ove sezone - zaključio je srpski napadač.

Tri kola pred finiš prvenstva Fulam koji se nalazi na 18. mestu ima deset bodova manje od Sautemptona koji drži 17. poziciju, pa će se tako zajedno sa Vest Bromvičom i Šefild Junajtedom narednog leta takmičiti u Čempionšipu.

Srpski fudbaler je dva puta svojim pogocima pomagao Fulamu da se domogne elite, ali je ove sezone potpuno zakazao budući da je postigao samo tri gola na 26 mečeva. 

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR