Glas Javnosti

Milošević pred Čukarički: Važna utakmica za ovu, ali i sledeću sezonu

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Fudbalere Partizana sutra od 19 časova očekuje duel 29. kola Superlige Srbije protiv Čukaričkog, što će crno-belima poslužiti kao priprema pred najvažniju utakmicu sezone - finale kupa Srbije protiv novosadske Vojvodine.

Tim povodom, šef stručnog štaba Partizana Savo Milošević održao je konferenciju za medije.

- Ono što nas čeka su tri najbitnije utakmice, svi moramo da budemo svesni da u dobroj meri određuju sezonu i nastavak sledeće sezone, kako ćemo u nju ući. Trudiću se da ovo razmišljanje usadim igračima i da na taj način shvate sutrašnju utakmicu, a onda i dve koje ostaju, rekao je Milošević.

Iako su Vladimir Stojković i Bojan Ostojić imali problema tokom utakmice protiv Crvene zvezde, Milošević je istakao da će gotovo svi biti dostupni za završne utakmice u sezoni:

- Nemamo ništa zabrinjavajuće. Verujem da ćemo imati skoro sve na okupu, da pronađemo motiv i pravu taktiku protiv ekipe koja nema takmičarski motiv, ali svi imaju želju i volju da pobede Partizan. Moramo očekivati motivisane protivnike, kada su rasterećeni tad se igra najbolje. Čeka nas jako teška i zahtevna utakmica, dodao je Milošević, koji je otkrio da neće previše rotirati sastav:

- Na treningu ćemo odlučiti ko će igrati, zaključio je Milošević.

Ovaj duel imao je i predigru vezanu za koronavirus, nakon što je nekoliko fudbalera Čukaričkog protekle večeri prijavilo povišenu temperaturu, zbog čega su bili testirani, ali su, na svu sreću, rezultati negativni, pa će utakmica biti odigrana po ranije zakazanom terminu.

Partizan je drugi na tabeli sa 61 bodom, dok je Čukarički peti sa 48.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR