Glas Javnosti

Milošević održao 'okrugli sto': Trener Partizana otkrio da li ostaje na klupi Partizana i naredne sezone

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Na stadionu Partizana u Humskoj održan je "okrugli sto" na kom je šef stručnog štaba crno-belih Savo Milošević sumirao proteklu sezonu, ali i otkrio da li će u narednoj predvoditi ovu ekipu sa klupe.

Milošević je sezonu koju je Partizan okončao na drugom mestu i u šampionatu Srbije (titulu osvojila Crvena zvezda) i u kupu (u finalu slavila Vojvodina nakon boljeg izvođenja penala) okarakterisao kao neuspešnu:

- Rezultima nisam zadovoljan kao ni ljudi u klubu, a sezona se obično prelama u jednoj utakmici. Nismo uspeli da ostvarimo šta smo želeli i glavni odgovorni sam ja.

No, bilo je i dobrih stvari:

- Tek sada se formirao tim i imamo odličnu bazu. Tek nas čekaju još ozbiljnije stvari. Mogli smo više, veći mi je problem određeni rezultat od same igre. Imam energije i volje da još više radimo, ali neću se držati ovog mesta po svaku cenu, jer je interes Partizana ispred svega. I na sve funkcije u FSS sam svojevremeno sam podneo ostavku, rekao je Milošević.

Posebno bolne su još uvek sveže rane sa finala kupa:

- Kriv sam, prespavali smo prvo poluvreme. Lalatoviću sam čestitao na terenu, zasluženo su osvojili Kup. Nisam psihički pripremio ekipu za početak. Malo nas je i zavarala prethodna utakmica u Novom Sadu, očigledno je trebalo više energije i sa moje strane, dodao je Milošević.

Kada je u pitanju prelazni rok, nekadašnji reprezentativac je otkrio da je on, po svemu sudeći, završen dolaskom Makija Banjaka:

- Nemam spisak pojačanja, imam kompletan tim za sledeću sezonu i prelazni rok je završen, osim ako još neko ne ode. Videćemo da prvom timu priključimo dva-tri mlada igrača.

Među navijačima glavno pitanje koje se postavlja je - da li Partizan može da prekine trogodišnju dominaciju Crvene zvezde:

- Obećavam, rekao sam i ljudima u klubu, da je realno da se borimo za titulu. Zbog Evrope. Domaća takmičenja su prioritet i tu nema opravdanja. Moramo da probamo da osvojimo titulu, više ćemo igrati na rezultat nego na lepotu, zaključio je Milošević.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR