Glas Javnosti

MILAN ŽIVADINOVIĆ O NOVOM SELEKTORU: 'Nije ovo isto vreme za PIKSIJA, danas ga SVI MRZE više nego bilo kog'!

Fudbal
Autor: Glas Javnosti

Milan Živadinović, legendarni bivši trener i selektor reprezentacije rekao je da novog selektora Srbije, Dragana Stojkovića Piksija, svi mrze i da nije ovo isto vreme za njega.

Iako je takoreći vladao opšti konsenzus u javnosti i želja svih da čuveni bivši kapiten Jugoslavije konačno postane šef stručnog štaba u reprezentaciji, a još nije vodio ekipu ni u jednoj utakmici, Živadinović smatra da je njegov povratak u srpski fudbal greška.

- Nije ovo isto vreme za Piksija, kada je on igrao fudbal i kada je danas selektor. Danas ga mrze više nego bilo kog - rekao je Živadinović u emisiji "Jutro"  na TV Prva.

 

Na pitanje ko ga mrzi dao je zanimljiv odgovor.

- Mrze ga svi koji su rasli s njim, a nisu dostigli njegov nivo. Ja znam Miljan kada je izabran. izgurao je i postao veliki svetski trener. Ovi ljudi koji odlučuju treba da nađu nove snage. Ne treba nekog da vade iz "naftalina". On kad dva puta bude izgubio, pričaće se o ostavci. Trener i selektor se postavljaju i smenjuju zbog dobrih i loših rezultata. On mora i na terenu i van njega da napravi čvrstu disciplinu.

Zatim je dodao.

 - Ja sam dobronameran i želim svima dobro i znam kako je biti selektor. Nema tu spavanja. Nema posle prvog nerešenog rezultata, kad te svi menjaju, da ostaneš normalan. Mnogo je teško. Portugalija kod kuće bez publike. Onda poslednja utakmica u Azerbejdžanu, sa publikom, hladno, svi su protiv nas… - zaključio je Živadinović.

(Glas Javnosti)

 

 

 

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR