Glas Javnosti

MIHA SE OGLASIO IZ BOLNICE, MISLI SAMO O FUDBALU: Davao instrukcije igračima pred DERBI (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Kao grom iz vedra neba je odjeknula vest da postoji sumnja legendi srpskog fudbala i treneru Bolonje Siniši Mihajlović ponovo vratila leukemija.

Popularni Miha je već jednom uspeo da se izbori sa opakom bolešću, a sada bi mogla da usledi nova bitka.

"Kao i uvek, igram otvoreno. Poslednjih godina radim duboke analize posle bolesti, ali nakon poslednjih nažalost su se pojavili alarmi da postoji rizik od povratka bolesti", rekao je Mihajlović kada je obavestio javnost.



On je rekao da sada ima spemnu taktiku.

"Ovoga puta, da upotrebim fudbalski izraz, neću uklizati u protivnika, ali ću igrati unapred. Ova bolest je veoma hrabra kada se vratila da se suoči sa protivnikom kao što sam ja. Ovo je put mog života. Ponekad naiđete na iznenadne rupe, možete da padnete, ali morate da smognete snage da ustanete".



Da je ostao dosledan svojim rečima, Mihajlović je pokazao poslednjim primerom. On je kao što je i obećao iz bolnice nastavio da radi svoj posao. Mihajlović se preko video poziva obratio igračima koj su bili u svlačionici.


On je bio nasmejan dok je držao govor, a u jednom trenutku im je pokazao i svoju bolničku sobu. Definitivno je jasno da se Miha ni ovaj put neće predati, piše Nova.


BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR