Glas Javnosti

MIHA RAZREŠIO DILEME OKO PONUDA INTERA I JUVENTUSA: ‘Nisam licemer, ali…’

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Čim se završila sezone u Seriji A počele su price da bi Siniša Mihajlović mogao da sedne na klupu Juventus i Intera, ali i da Bolonja nema nameru da odrekne stratega koji ima ugovor sa klubom do 2023. godine..

Srpski stručnjak je u intervjuu za Gazetu razrešio dilemu o odlasku sa stadiona Renato Dal'Ara I istakao da konkretnih ponuda nije bilo.

- Da razjasnimo odmah, nisam odvojio vreme za pregovore niti sam imao posla sa drugim klubovima. Kao što je generalni direktor Fenući objasnio klub mi je ponudio da se sastanemo 1. juna i razgovaramo o sledećoj sezoni, ostavivši svima nedelju dana slobode kako bi se oslobodili tenzije i toksina iz sezone iza nas. Što se mene tiče mogli smo da se sastanemo i ranije - rekao je Mihajlović.

 

Miha se osvrnuo i na eventualne priče o tome da je želja Intera i Juventusa.

- Nisam licemer. Da su stigle ponude iz Intera ili Juventusa saslušao bih i prihvatio. To je normalno. Ukoliko neki trener kaže drugačije nije iskren. Ipak, nikad nisam uzeo vreme da sačekam ponude. Bolonja, zbog svega što predstavlja za mene, nikada mi neće biti plan B, kao ni drugi klubovi u kojima sam radio. Ukoliko se više ne osećam dobro na jednom mestu, ili ukoliko klub i ja nemamo iste ambicije, otići ću, ostaću kod kuće, bez potrebe da tražim drugi klub - zaključio je Miha.

 

Bolonja je sezonu u Seriji A okončala na 12. mestu na tabeli sa 41 bodom.

(Glas javnosti)

 

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR