Glas Javnosti

MARIN KAČI KOPAČKE O KLIN: Dosta je bilo, idem u neke nove pobede

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde Marko Marin rešio je da "okači kopačke o klin", te izjavio da je završio igračku karijeru.

Marin je došao da poseti reprezentaciju Srbije u hotel pred meč sa Mađarskom u Budimpešti i u razgovoru sa selektorom saopštio odluku, što je Stojkovića iznenadilo jer Marin ima tek 33 godine.

- Dosta je bilo, idemo sada u nove izazove i nove pobede. Bilo je tu i puno povreda, šta da se radi - naglasio je Marin, a preneo b92.net.

Ovaj nemački fudbaler je bio velika nada te nacije, ali nikada nije uspeo da ispuni sav potencijal. Ponikao je u školi Frankfurta, a nastupao je još za Menhengladbah, Verder, nakon čega je usledio transfer u Čelsi. U Londonu nije dugo igrao i svake godine je završavao na pozajmicama – Sevilja, Fiorentina, Anderleht i Trabzonspor. Na kraju 2016. godine završio je u Olimpijakosu, koji je za njega platio tri miliona dolara.

Tokom dve godine igrao je dosta u Olimpijakosu, ali seonda pridružio Zvezdi u kojoj je trebao da ima platu oko milion evra. Marin je raskinuo ugovor sa klubom iz Pireja i u Beograd je došao kao slobodan igrač, piše b92.net.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR