Glas Javnosti

MANČESTER JUNAJTED UPADA U DODATNE PROBLEME: Situacija sa Kazemirom se komplikuje iz dana u dan

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Mančester junajted će za usluge Kazemira izdvojiti čak 175.000.000 evra, ali još uvek ne smeju da ga promovišu na Old Trafordu.

Junajted je u novu sezonu ušao tragično. Prvo poraz od Brajtona na svom stadionu (2:1), a onda debakl protiv Brentforda (4:0). Uspeo je klub za Old Traforda da dogovori transfer Kazemira iz Real Madrida i na taj način proba da ugasi požar u klubu. Međutim, situacija se komplikuje iz časa u čas.

Razlog zbog kog Kazemiro još nije predstavljen na Old Trafordu je što još nije ni doputovao u Mančester, gde ga nećemo videti sve dok ne dobije vizu za Englesku, gde se situacija ozbiljno zakomplikovala.

Mančester junajted će Realu platiti 85.000.000 evra (70 miliona fiksno i 15 kroz bonuse), a ugovor je potpisan na pet godina u kojima će Kazemiro zarađivati po 18.000.000 evra.



Nadali su se u Junajtedu da će potpis Kazemira obezbediti do ponedeljka i da će moći da zaigra već u derbiju protiv Liverpula (21.00), međutim, on neće biti na raspolaganju Eriku Ten Hagu za ovaj meč.

Kazemiro će najverovatnije na kraju dobiti vizu, međutim i ova situacija pokazuje da je klub organizaciono na vrlo niskom nivou i da im se dešavaju propusti kakvi ne bi smeli, posebno dok im "gori pod nogama" i dok su zakucani za dno tabele Premijer lige sa gol-razlikom 1:6.

Kazemiro ima veoma bogatu istoriju u "Kraljevskom klubu". On je sa Realom osvojio čak pet titula prvaka Evrope, a sada će se naći u timu koji se uopšte nije kvalifikovao u Ligu šampiona. Jasno je da je novac igrao ključnu ulogu u ovom transferu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR