Glas Javnosti

MANČESTER JUNAJTED HOĆE DA DOVEDE KEJNA

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Crveni đavoli bi na leto doveli Harija Kejna za 100 miliona, Ten Hag želi da dovede pravog napadača, a engleski reprezentativac je prvi na njegovoj listi.

Kejn je dugogodišnja želja Junajteda, ali ovog leta njegov transfer je puno realniji nego pre. Kapiten Engleske na kraju ove sezone ulazi u poslednju sezonu ugovora u Totenhemu, sa kojim gotovo sigurno neće produžiti saradnju.

Danijel Levi, vlasnik Totenthema, tražio je pre dve godine 160 miliona evra za Kejna i bio je vrlo blizu tome da ga proda Mančester sitiju, ali do transfera na kraju ipak nije došlo. Englezi pišu da će ga Levi prodati ovog leta kako ne bi došao u situaciju da tokom narednog leta ode bez odštete.


Levi sada ima puno manje prostora za manevar, a spreman je navodno da prihvati odštetu od oko 100 miliona evra.

„Na Old Trafordu je sve spremno za transfer. Ten Hag jako želi Kejna, kojem će ponuditi platu od 18 miliona evra po sezoni, a da bi to mogao da ostvari, smanjiće ugovor Davidu De Hei, koji je od leta slobodan igrač“, pišu engleski mediji.

Kejn je u Totenhemu od početka karijere i do sada je za taj klub odigrao 429 utakmica i postigao 274 gola uz 63 asistencije. Tri puta je bio prvi strelac Premijer lige, ali sa Totenhemom nije osvojio nijedan trofej.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR