Glas Javnosti

MAKEDONSKI FUDBALER DAO GOL A ONDA SE RAZDRAO U KAMERU: 'Ćutite bre PI*** VAM MATERINA'! (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Fudbaler Udinezea i reprezentativac Severne Makedonije Ilija Nestorovski je na meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Linheštajna nakon što je postigao gol iz penala za pobedu od 5:0 opsovao u kameru, rečima "Ćutite, pi..a vam materina!".

Selektor fudbalske reprezentacije Severne Makedonije Igor Angelovski saopštio je danas da napadač Ilija Nestorovski neće igrati protiv Nemačke zbog nedoličnog ponašanja na utakmici sa Linheštajnom.

Potez Nestorovskog je razljutio makedonske navijače, koji su razumeli da je poruka upučena njima zbog kritika za loše igre na poslednjim utakmicama, pa su usledili brojni pozivi selektoru preko društvenih mreža da Nestorovskog izbaci iz reprezentacije.

makedonija

Nestorovski se nakon toga izvinio makedonskoj javnosti rečima da poruka nije upućena njima, već da je, kako je preneo portal Supersport, "namenjena osobama koje su pretile njemu i njegovoj porodici".

U pisanoj izjavi Angelovski je rekao da takvo ponašanje Nestorovskog zaslužuje sankcije i da zato neće igrati na predstojećem meču kvalifikacija protiv Nemačke.

-Prvo, drago mi je da se izvinio i dao svoje objašnjene zašto je to uradio, ali takvo ponašanje ne može da prodje nesankcionisano, zato je oslobodjen obaveza za sledeći meč sa Nemačkom, naveo je Angelovski, podsećajući da je sinoć na konferenciji za novinare obećao da će potez Nestorovskog komentarisati kad pogleda snimak utakmice.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR