Glas Javnosti

MAJKA AUTISTIČNOG DEČAKA poslala brutalnu poruku Portugalcu koji je SRAMNO UDARIO njenog sina!

Fudbal
Autor: Glas javnosti/ Kurir

Portugalac Kristijano Ronaldo neće debitovati za Al Nasr u 12. kolu saudijske lige, jer nema pravo nastupa zbog kazne koju je zaradio igrajući za Mančester junajted.

FA Engleske u novembru je kaznio Ronalda sa 50 hiljada funti i dve utakmice suspenzije zbog incidenta koji se dogodio u aprilu prošle godine na utakmici sa Evertonom. Kazna je izrečena pred Mundijal u Kataru i Ronaldo nije stigao da je odradi, pa će to morati da odradi u novom klubu.

Podsetimo, Ronaldo je kažnjen zbog incidenta koji se dogodio nakon poraza Junajteda od Evertona u Premijer ligi. Junajted je poražen je na gostovanju od ekipe Evertona 1:0, a prva zvezda tima sa Old Traforda, Portugalac Kristijano Ronaldo, frustracije zbog poraza iskalio je na jednom autističnom dečaku.

Ronaldo je na putu do svlačionice napravio ispad koji je zgrozio ljubitelje fudbala širom sveta.

Portugalac je u tunelu koji vodi do svlačionice snažno udario jednog dečaka po ruci, razbio mu mobilni telefon i ostavio veliku modricu.




Da priča bude još tužnija, dečak po imenu Džejkob je autističan i utakmica na popularnom Gudisonu mu je bila prva u životu koju je uživo pratio sa tribina.

"Dejli Mejl" je kontaktirao majku dečaka, Saru Keli, kako bi prokomentarisala kaznu koju je dobio Portugalac.

"Razbesnim se na spomen njegovog imena. Ni meni ni mom sinu Džejkobu nikada nije uputio pravo izvinjenje. Kada me je nazvao u aprilu samo se hvalio, samo je pričao o sebi. Trebalo je da ode u penziju i sve nas ostavi na miru. Odrekli su ga se u Junajtedu i Portugalu i jasno je da ljudi sada vide kakav je on zapravo", rekla je Keli.

Sara je istakla da njen sin još uvek ima traume.

"Džejkob i ja smo doživeli veliki stres zbog njega. Tretira nas kao da smo kriminalci, a ne žrtve u svemu ovome. Ne radi se o novcu, od njega samo želim iskreno izvinjenje", dodala je ona.

Podsetimo, nakon incidenta koji je zgrozio čitav svet Kristijano Ronaldo je uputio javno izvinjenje zbog svog sramnog postupka.

"Nije lako izboriti se sa emocijama u teškim trenucima, kao i sa onima sa kojima se suočavamo. Ipak, moramo imati poštovanje i strpljenje i biti uzor mladima koji vole ovu prelepu igru. Hteo bih da uputim izvinjenje za svoju ishitrenu reakciju i, ako je moguće, voleo bih da pozovem ovog navijača da doće na utakmicu na Old Traford kao znak fer-pleja i sportskog duha", poručio je tada Ronaldo.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR