Glas Javnosti

Ludilo zvano 'večiti derbi' ide stiglo i do 'ostrva': Škot već rezervisao karte za duel Crvene zvezde i Partizana; 'Radujem se dolasku na Marakanu'!

Fudbal
Autor: Strahinja Nikolić

Fudbalski duel Crvene zvezde i Partizana već mnogo puta uvršten je u sam vrh svih mogućih lista sportskih manifestacija koje svaki ljubitelj fudbala mora da poseti, a poslednja u nizu potvrda stiže nam od čoveka iz Škotske po imenu Dejvid Edvards.

Edvards je odlučio da na Tviteru podeli radosnu vest:

- Zdravo, Dejvide! Nadam se da si dobro. Primio sam poruku od Danijela Vaskeza vezano za tvoje interesovanje za mesto na narednom duelu Crvene zvezde i Partizana. Mogu da potvrdim da se nalaziš na listi za utakmicu, stoji u potvrdi koju je Edvards podelio sa svojim pratiocima.

 

- To je utakmica na koju sam oduvek želeo da odem. Navijam za Glazgov Rendžers, ne preskačem naš "Old firm" (susret Seltika i Glazgov Rendžersa), a na osnovu svega što sam video do sad, izgleda mi neverovatno, rekao nam je Dejvid nedugo po objavi Tvita, nakon čega nam je, na pitanje šta ga je nateralo da bukira kartu, rekao:

- Atmosfera! Obožavam je kada je fudbal u pitanju. Navijači Rendžersa prave sjajan šou sa pirotehnikom, ali su klubovi i policija baš striktni po tom pitanju... Zato se radujem dolasku na stadion Crvene zvezde. Još samo da potvrde datum, dodao je Edvards za kraj.

Kompletan raspored Superlige Srbije za sezonu 2020/2021 trebalo bi da bude poznat u narednih mesec dana.

 

 
 
 


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR