Glas Javnosti

LIGA NACIJA: Srbija do boda protiv Mađarske

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je nerešeno, 1:1, protiv selekcije Mađarske u meču petog kola Lige nacija. Pogodak za Srbiju postigao je Nemanja Radonjić, dok je strelac za Mađare bio Zolt Kalmar.

Nije na samom početku bilo uzbuđenja, a onda je u 17. minutu Nemanja Radonjić stigao jednu loptu koju je glavom prosledio Luka Jović, ušao u kazneni prostor, a zatim lepim udarcem pogodio gol rivala.

U 27. minutu Tadić je odigrao dupli pas sa Radonjićem, potom je uspeo da dođe do gotovo izgubljene lopte, pronađe Jovića, ali je napadač Real Madrida oklevao jer je mislio da je u ofsajdu, pa je zakasnio te je lopta pripala Mađarima.

Devet minuta kasnije domaći su presekli Radonjićev pas sa jednog krila na drugo, Nađ je u nastavku akcije centrirao, a Sobosalaj šutirao pravo u Dmitrovića.

No, u 39. minutu nakon duplog pasa Kalmara i Nemanje Nikolića Kalmar je uspeo da prosledi loptu pored Dmitrovića i poravna.

Većih prilika nije bilo sve do 81. minuta, kada je Lukić pronašao Jovića, on se okrenuo i šutirao, ali je lopta završila za malo pored gola. Do kraja meča, Jović je još jednom probao, ali je njegova promena smera lopte završila u rukama golmana Mađarske, dok je poslednju priliku propustio Gaćinović nakon centaršuta Lukića.

Srbija je ostala poslednja na tabeli, pa će gotovo sigurno u narednom izdanju Lige nacija ponovo zaigrati u divizici "C".

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR