Glas Javnosti

LIGA NACIJA: Bleda Srbija 'položila oružje' pred Mađarskom (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je u trećem meču "B" divizuje Lige nacija od Mađarske rezultatom 1:0.

Prvih deset minuta šansi nije bilo, da bi u 11. Gudelj uputio udarac sa dvadesetak metara, ali je Gulaši uspeo da ukroti njegov šut. Nije Srbija uspevala da ozbiljnije pripreti, dok su Mađari bili skoncentrisani na odbranu svog gola, ali su došli do vođstva nakon dve velike greške Mijata Gaćinovića, čiju lošu reakciju je iskoristio Kenjveš i doneo prednost Mađarskoj u 20. minutu. 

Najbolju priliku za izjednačenje imao je Tadić u 28. minutu, ali nije iskoristio višak prostora, pa je ostalo 1:0 za Mađare, što je bio rezultat prvog poluvremena. 

Pet minuta igre u drugom delu bilo je dovoljno Radonjiću da se nađe u veoma dobroj situaciji, ali je previše otišao u stranu pa je propala dobra pozicija, Pet minuta kasnije, Gaćinović je propustio šansu da loptu prosledi u gol nakon kornera, nije uspešniji bio ni Pavlović nakon pratećeg kornera, ali je najbolja šansa usledila u 58. minutu. 

Sjajno je Lukić pronašao Gaćinovića, koji je praktično mogao da bira gde će poslati loptu, imao čak i samog Jovića, ali je usledila krajnje čudna reakcija u vidu uklizavanja, pa je ostalo 1:0 za Mađarsku.

Tri minuta kasnije, ni novi fudbaler Partizana Filip Holender, koji nosi dres Mađarske, nije se proslavio. Ipak, njegov veliki promašaj Srbija nije uspela da kazni, pošto je Vlahović nakon centaršuta sa levog krila pogodio stativu u 75. minutu, što je ujedno bila i poslednja šansa na utakmici. 

Do kraja, rezultat je ostao 1:0, pa je tako Mađarska zabeležila drugu pobedu u Ligi nacija, dok Srbija nakon tri kola ostaje na samo jednom bodu.

U drugom meču 3. grupe B divizije, Rusija i Turska su pobedlile bodove, 1:1.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR