Glas Javnosti

LIGA EVROPE: Sevilja, i tačka! Kao da se drugi bilo šta i pitaju... (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Fudbaleri Sevilje po šesti put u svojoj istoriji osvojil su pehar namenjen najboljoj ekipi Lige Evrope pobedom nad Interom od 3:2.

Inter je već u petom minutu sa penala poveo 1:0, ali je već u 12. bilo 1:1, kada je Luk de Jong odlično reagovao na centaršut Hesusa Navasa i glavom poravnao. Narednih dvadesetak minuta nije bilo promene rezultata, kada je ponovo na "scenu" stupio de Jong i ponovo glavom doneo svojoj ekipi prednost od jednog gola.

Nije dugo trajala radost tima iz Andaluzije, pošto je već u narednom napadu Inter preko Godina takođe glavom stigao do 2:2.

Taj gol označio je i pad ritma, pa do sredine drugog poluvremena nije bilo previše uzbuđenja. A onda su na scenu stupili Romelu Lukaku i Dijego Karlos.

Prvo je Lukaku na fantastičan način izbegao ofsajd, stuštio se sa svoje polovine ka golu Sevilje, a Karlos ga je pratio u stopu i omeo ga dovoljno da njegov šut Hadnanović vrati nazad u polje. 

Onda je red došao na Karlosa. No, za razliku od prvog gola kada je nad Lukakuom skrivio penal, te drugog, kada je faulom opet nad Lukakuom omogućo Brozoviću da pronađe Godina za 2:2, ovog puta je centaršut u kaznenom prostoru Intera i gužvu koja je usledila iskoristio da ka golu uputi šut veoma lepo izvedenim makazicama. Pitanje je da li bi lopta završila u golu, doduše, da nije bilo Lukakua, koji je u želji da reaguje loptu zakucao u mrežu svog tima za velikih 3:2.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR