Glas Javnosti

LEVANDOVSKI ODLAZI IZ BAJERNA? Poznat novi klub poljskog fudbalera!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Robert Levandovski zatražio je od agenta Pinija Zahavija da „eventualnu ponudu Reala stavi na prvo mesto.“

Levandovski je po mnogima poprilično oštećen odlukom da nagrada da "Zlatna lopta" ode u ruke Lionela Mesija, ali bi sjajni Poljak uskoro mogao tu nepravdu da zaboravi, a potencijalno i natera Frans Futbol da u narednim godinama tu odluku ispravi. Kako je preneo španski As, jedan od najboljih napadača u istoriji ne samo poljskog fudbala, već i Evrope, zatražio je od agenta Pinija Zahavija da „eventualnu ponudu Reala stavi na prvo mesto.“

Real je krenuo u ponovno građenje tima koji će biti kadar da uspostavi dominaciju ne samo u Španiji, već i u čitavoj Evropi, a prva „meta“ je Klijan Mbape. Francuz bi već početnom 2022. godine trebalo da parafira ugovor sa Realom i u prestonicu Španije stigne kao slobodan igrač, čime bi bila pokrivena krilna pozicija, dok Levandovski trebalo da dođe kao fudbaler koji bi mogao da igra u paru sa Karimom Benzemom.

Ovo ujedno znači i da bi Real trebalo da je odustao od Erlinga Holana, koji bi dres Borusije iz Dortmunda trebalo da zameni opremom Pari Sen Žermena.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR