Glas Javnosti

Legenda Liverpula doživela saobraćajku

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Bivši bek Liverpula Jon Arne Rise i njegova 19-godišnja ćerka Arijana, doživeli su saobraćajnu nesreću u Norveškoj, ali su srećom prošli bez težih posledica.

Udes se dogotio tokom noći između utorka i srede oko dva časa iza ponoći, na putu od Tonsberga ka Alesundu, kada je Rise, koji je bio za volanom, bio primoran da skrene sa puta i udari u zaštitnu ogradu. I Rise i njegova ćerka su u bolnicu oprimljeni u svesnom stanju, da bi tokom jutra bili otpušteni posle ukazanog lekarskog tretmana.

Riseov agent Erland Bake rekao je za “Dagbladet” šta se dogodilo.

- Vozio je kući ka Alesundu, i neposredno pred ulazak u mesto, nešto je na putu uslovilo da Rise brzo skrene ulevo, tako da su udarili u zaštitnu bankinu. Bili su svesni i ostali su u bolnici do jutra na posmatranju - rekao je Bake koji je dodao da nema sumnji da je bilo nešto nezakonito u celoj situaciji.

Iz policije su saopštili da imaju ideju šta je moglo da uzrokuje saobraćajnu nesreću, ali su naglasili da će sačekati zvaničan izveštaj.

Rise je za reprezentaciju Norveške odigrao 110 mečeva, a u Liverpulu je igrao od 2001. do 2008.

Bio je deo tima “crvenih” koji je 2005. u Istanbulu osvojio pehar Lige šampiona kada su posle 0:3 na poluvremenu stigli do produžetaka i na penale pobedili ekipu Milana.

Tih godina na “Enfildu” osvojio je i pehar FA kupa, Liga kupa, Superkupa Evrope i trofej Komjuniti Šildsa.

Igrao je i za Monako, Romu i Fulam pre nego što se povukao 2017. godine.

 

Izvor: Nova

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR