Glas Javnosti

KUVA SE U SVLAČIONICI JUVENTUSA: Igrači se pobunili protiv Alegrija

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Juventus igra sezonu za zaborav, što je potvrdila eliminacija u polufinalu Lige Evrope od Sevilje posle produžetka. Zato se još jednom na udaru javnosti našao trener Masimilijano Alegri, potpuno očekivano. Međutim, sada su isplivali detalji nezadovoljstva u svlačionici.

Ugledna Republika prenosi da je usledila pobuna fudbalera protiv Alegrija i da je predvode Anhel Di Marija, Federiko Kjeza i Huan Kvadrado. Oni zameraju Alegriju na defanzivnoj postavci u Andaluziji.

Baš pred revanš u Španiji, Kvadrado je izjavio da će Stara dama pritisnuti Sevilju visoko, ali samo ako im to Alegri dozvoli, što se nije desilo i igrači su bili zbunjeni. Ispred svih Di Marija i upravo Kolumbijac.


Njih dvojica zameraju što je napadač Juventusa, u ovom slučaju Mojze Ken bio na samo 35 metara od sopstvenog gola u bloku u formaciji u kojoj nije bilo mesta za Kjezu i srpski tandem Dušan Vlahović - Filip Kostić. Kasnije je ulogu Kena obavljao Vlahović, ali je i iz toga uspeo da postigne gol minut po ulasku u igru.

Odavno se priča da Vlahović i Alegri nemaju adekvatan odnos, da Srbinu ne leži defanzivna orijentacija trenera, koji ga je često ostavljao na klupi ove sezone. Uostalom, kao u Sevilji...

Ni njegov gol nije bio dovoljan za italijansko finale Lige Evrope protiv Rome jer će u Budimpeštu Sevilja.

Ostaje da se vidi reakcija kluba i da li će Alegri ostati na tom mestu po završetku sezone...

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR