Glas Javnosti

KRISTIJANO RONALDO u derbiju tek 5 minuta, a opet predmet SKANDALA (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Mančester junajted je pobedio Liverpul u utakmici trećeg kola Premijer lige (2:1) i ostvario prvi trijumf u novoj sezoni.

Mančester junajted je bio neprepoznatljiv. Pripremio je Ten Hag svoju ekipu za ovaj derbi na najbolji mogući način, a "Crveni đavoli" su od samog starta bili vidno bolji rival.

Nagrada za trud stigla je već u 16. minutu, kada je Sančo "poslao Milnera po burek" i savladao Alisona. Rašford je duplirao prednost u 53. minutu, a poraz ublažio Salah u 81.

Kristijano Ronaldo je nakon utakmice dospeo u centar pažnje, ali ne zbog dobre partije, budući da je na teren ušao tek u 86. minutu, već zbog reakcije prema legendi Liverpula Džejmiju Karageru.

Skaj Sport je radio svoju tradicionalnu emisiju uoči utakmice, a na terenu Old Traforda su se po običaju našli Geri Nevil, Roj Kin i Džejmi Karager, legende ljutih rivala. 

Kada je Ronaldo ugledao Nevila i Kina, prišao im je i srdačno se pozdravio, ali je Karagera iskulirao.On je pokraj nekadašnjeg defanzivca Liverpula prošao kao da ovaj ne postoji. Deo navijača je optužio Ronalda za bahatost, a drugi ga opravdama time što mu verovatno nsu prijale kritike koje je Karager u poslednje vreme upućivao na njegov račun.


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR