Glas Javnosti

Sud u LAS VEGASU oslobodio KRISTIJANA RONALDA optužbi za seksualni napad

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Sud u Las Vegasu odbacio je optužbe protiv fudbalera Mančester Junajteda Kristijana Ronalda za seksualno uznemiravanje i napad.

"Zadovoljni smo detaljnim pregledom suda po ovom pitanju i njegovom spremnošću da pravedno primeni zakon u odnosu na činjenice i preporuči odbacivanje optužbi u građanskom predmetu protiv gospodina Ronalda", rekao je advokat napadača Piter Kristiansen, piše Daily mail.

Ona je prvobitno prihvatila naknadu u visini od 375.000 dolara da se ne oglašava povodom navodnog incidenta, ali je u međuvremena promenila stav, javila se medijima i krenula da Kristijana goni privatnom tužbom.

U junu ove godine Ronaldov pravni tim zatražio je od saveznog suda u SAD da odbaci građanski tužbeni zahtev protiv njega.

Advokati portugalskog napadača tvrdili su da je prilikom podizanja optužnice protiv portugalskog fudbalera gradonačelnikov advokatski tim dao "ukradene papire" policiji u Las Vegasu koja je istraživala slučaj.

Prema pravnim dokumentima podnesenim Okružnom sudu Sjedinjenih Država u Nevadi, Ronaldovi advokati su tražili da se slučaj gospođe Majorge odbaci zbog ponašanja njenog pravnog tima.

Majorga je izjavila da je seksualno napadnuta u hotelskoj sobi u Las Vegasu nakon noćnog provoda sa fudbalerom 2009, a zatim ga je i optužila da ju je silovao.

Pravni tim Majorge ima 14 dana da uloži prigovor na odluku suda.

Okružni tužilac u Las Vegasu već je odbacio krivični predmet u vezi sa optužbom.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR