Glas Javnosti

KRISTIJANO NAJSKUPLJI U ISTORIJI: Arapski tim (nepoznato koji) nudi basnoslovnih 300 miliona za Portugalca

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Dosta se u poslednje vreme govori gde bi Portugalac mogao da nastavi karijeru, a spominjale su se ponude Čelsija, Bajern Minhena, Rome, Napolija, pa i Barselone, ali nijedan od tih klubova, ne može da ponudi ono, što je tim iz Saudijske Arabije stavio na sto.

Ukoliko Ronaldo kaže “da”, to će biti najskuplji transfer u istoriji fudbala.

Vest se pojavila u portugalskim medijima, a onda je potvrđena i španskom “Asu”, ali nema detalja o kom je konrektno klubu reč, međutim, poznate su brojke. Čitav aranžman bio bi vredam 300 miliona evra. Od toga bi 30 pripalo Mančester junajtedu, 20 posrednicima u transferu, a samom fudbaleru 250 za dvogodišnji ugovor.



To bi bio njaveći transfer ikad, te bi bio premašen Nejmarov, kog je Pari Sen Žermen 2017. Godine Barseloni platio 222 miliona evra. Ipak, pitanje je da li će bogata ponuda primamiti Ronalda, koji je mnogo više okrenut ka klubovima iz Evrope, dok je nedavno istakao kako bi voleo da u Sportingu nastavi karijeru.

- Karijeru ću završiti u Sportingu. Moram da im se odužim bar još jednom sezonom. Skautirali su me dok niko nije video nešto posebno u meni, stvorili su me kao igrača i bez njih bih verovatno radio u Mekdonaldsu - rekao je Kristijano Ronaldo.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR