Glas Javnosti

KRAJ U SUZAMA VELIKOG RONALDA: Najavio POVLAČENJE posle ispadanja sa Mundijala! Objavom rastužio ceo Portugal

Fudbal
Autor: Glas javnosti/ Kurir

KRAJ?

Kristijano Ronaldo, prva zvezda reprezentacija Portugala, oglasio se dan nakon ispadanja sa Svetskog prvenstva.

Ronaldo koji je obe utakmice nokaut faze počeo sa klupe za rezervne igrače uplakan je napustio teren posle poraza od Maroka u četvrtfinalu Mundijala.

Dan nakon ispadanja koje predstavlja veliki šok za Portugalce, on se oglasio na društvenoj mreži Instagram, a emotivnom porukom je najavio povlačenje iz nacionalnog tima.

- Osvajanje Svetskog prvenstva za Portugal bio je najveći i najambiciozniji san u mojoj karijeri. Na sreću, osvojio sam mnoge titule međunarodne dimenzije, uključujući i Portugal, ali da ime naše zemlje postavim na najviši nivo u svetu bio je moj najveći san.

Borio sam se za to. Teško sam se borio za ovaj san. U 5 nastupa koje sam ostvario na svetskim prvenstvima tokom 16 godina, uvek uz velike igrače i uz podršku miliona Portugalaca, dao sam sve od sebe. Sve sam ostavio na terenu. Nikada se nisam okrenuo od borbe i nikada nisam odustao od tog sna.

Nažalost, juče se san završio. Ne vredi reagovati vruće glave. Samo želim da svi znaju da je mnogo toga rečeno, napisano, spekulisano, ali moja posvećenost Portugalu se nije promenila ni na trenutak. Uvek sam bio osoba koja se borila za svačiji gol i nikada ne bih okrenuo leđa saigračima i svojoj zemlji.

Za sada, nema mnogo više da se kaže. Hvala, Portugal. Hvala, Кatar. San je bio lep dok je trajao... Sada je vreme da se bude dobar savetnik i dozvolti svakome da izvuče svoje zaključke - napisao je Ronaldo u objavi.

Njom je Kristijano napravio pometnju...

Za manje od pola sata, objava je skupila blizu 5,5 miliona "sviđanja" i ogroman broj komentara.

Ronaldo će u februaru 2023. napuniti 38 godina, trenutno nema klub i bez ovakve poruke postavljalo se pitanje da li će još jednom zaigrati za nacionalni tim na velikom takmičenju.


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR