Glas Javnosti

KRAJ ROMANSE I RAZVOD TEŽAK 350 MILIONA: Kasiljas i Sara Karbonero stavili tačku na brak, a EVO KOME ĆE PRIPASTI DECA!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Kada je legendarni španski golman Iker Kasijlas pred očima celog sveta poljubio sportsku novinarku Saru Karbenero na Mundijalu 2010. godine činilo se da će njihova ljubav trajati večno, ali će od svega ostati samo uspomene.

Španije je 2010. godine u Južnoj Africi postala prvak sveta, a poznata sportska novinarka Sara Karbonero intervjuisala je posle meča Ikera Kasiljasa koji ju je usred prenosa poljubio. 

Život im je priredio brojne nedaće. Ljubav im je pomogla da zajedno prebrode teške trenutke, ali izgleda nije bila dovoljno snažna da opstane.  


Iker i Sara su se rastali nakon pet godina i ostali su u dobrim odnosima. U fokusu španskih medija ovih dana je podela njihove imovine procenjene na 350 miliona evra, kao i starateljstvo nad sedmogodišnjim Martinom i četvorogodišnjim Lukasem koje je pripalo novinarki. 

Španci pišu kako Kasiljas sada živi u stanu koji je prošlog leta kupio u Madridu. Legendarni golman je trenutno zamenik direktora klupske fondacije Reala u kojem je ostavio neizbrisiv trag. 


Par je prošao kroz brojne bolne trenutke. Dok se Iker oporavljao od posledica srčanog udara, stigla ga je nova životna drama. Njegovoj supruzi Sari Karbonero je dijagnostifikovan tumor jajnika.

- Još se nismo oporavili od straha, a život nas je iznenadio ponovo. Ovaj put radi se o meni...Pre nekoliko dana na pregledu doktor mi je ustanovio maligni tumor jajnika. Već sam imala i operaciju i sve je prošlo kako treba. Na sreću uhvatili smo ga u ranoj fazi, ali imam još nekoliko meseci terapije. Smirena sam i samouverena da će sve ispasti dobro. Znam da će put biti težak, ali sa srećnim krajem. Imam podršku porodice i prijatelja i sjajan medicinski tim - napisala je tada Sara na svom Instagramu.

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR