Glas Javnosti
posta

KOROMAN ISPRIČAO KAKAV JE TRETMAN IMAO U POLICIJI: Priveli su me jer sam pisao protiv Terzića i Kokeze!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Ognjen Koroman je u nedelju popodne priveden u policiju na informativni raygovor, a prema njegovim rečima ceo slučaj ima pozadinu u njegovom pisanju.

Koroman je otišao na granicu između Bosne i Hercegovine i Srbije da bi sačekao sina Jakova, ali je umesto toga završio u policiji.

- Priveli su me na granici, od 12.30 su me držali do 17 sati tu, čekali smo SBPOK da dođe iz Beograda, da me odvedu na saslušanje. Ne mogu mnogo više od toga da kažem - otkriva Koroman.

Pretpostavljalo se da je to zbog njegovih stavova u vezi sa Fudbalskim savezom Srbije i kritikama u kojima je redovan na društvenim mrežama.

- Priveli su me zbog pisanja na društvenim mrežama o Zvezdanu Terziću i Slaviši Kokezi, tako su mi rekli. Možda i zbog pisanja o predsedniku Aleksandru Vučiću, ali su naveli samo ovu dvojicu. Moram da istaknem da su policajci bili super i maksimalno korektni prema meni, stvarno nemam reči. Oni su samo radili svoj posao - rekao je Koroman.

Posle svega, smatra da nije moralo ovako, jer je spreman da i slobodnom voljom sarađuje sa policijskim organima.

- Mislim samo da nije bilo potrebe za ovim, mogli su i da me zovu da dođem u Beograd u policiju i ja bih, naravno, došao - kaže Koroman.

Nastavio je pričom da nije opovrgao svoje tvrdnje, zbog kojih su mu nedavno i iz kruševačkog Napretka pretili tužbom. Ipak, ono zbog čega je zadržan u nedelju, na prvi pogled deluje ozbiljnije.

- Držali su me do malopre (oko 22 sata, prim.aut) i evo sada smo sve završili. Dalje idu postupak kod tužioca, oni će da proveravaju da li je bilo neke pretnje državnom sistemu. Nisam opovrgao ništa što sam rekao i napisao. Gleda se da li je bilo podstrekivanja na bunt, zbog pominjanja navijača, što sam negirao, jer niti zovem na bunt, niti želim zlo nekome, niti pretim ili ugrožavam nečiju bezbednost. Samo imam pravo da kažem šta mislim - zaključio je Koroman.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR