Glas Javnosti

KONAČNO: Navijači se vraćaju na stadione!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Fudbal ponovo postaje polako onakav kakav je bio pre pandemije korone. Narme kada je u pitanju Velika Britanija gde će navijači vratiti na stadione.

Ulazak na stadione trenutno je dozvoljen samo navijačima niželigaških klubova, od srede uveče tako je bilo prvi put posle duge pauze na mečevima u Lutonu, Vajkombu (do 1.000 ljudi), a utakmice pred živim dušama igrali su i fudbaleri Karlsija, Čarltona, Šruzberija i Kembridža - oni i pred 2.000 navijača.

Prema odluci Vlade Engleske niželigaškim klubovima je dozvoljeno da otvore kapije svojih stadiona za najviše 2.000 ljudi, zasad je to brojka kojom se moraju svi zadovoljiti, ali i te kako obećavajuća posle teških meseci borbe sa pandemijom.

Inače, Englezi polako, ali sigurno popuštaju sa merama kada je u pitanju dolazak navijača na stadione, pa će tako Arsenal niti prvi premiejrligaški klub koji će moći da pusti navijače na stadion, i to u meču Lige Evrope sa Rapidom u četvrtak.

Prvi premijerligaški meč sa navijačima još od februara biće subotnji okršaj u Londonu Vest Hem - Mančester junajted, i tu će biti strogog ograničenja kapaciteta, kao i dan kasnije kada Čelsi dočekuje Lids.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR