Glas Javnosti

KOKEZA UMUVAO SVOG VOZAČA DA IGRA PROTIV CRVENE ZVEZDE: Stanković ušao pred kraj meča i USPEO da povredio Le Taleka! (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas Javnosti

Skandali potresaju srpski fudbal. Nedavno je UEFA poslala dopis Fudbalskom savezu Srbije zbog sumnji da je bilo namešetenih prvenstvenih mečeva, prethodno je predsednik FSS Slaviša Kokeza podneo ostavku zbog optužbi da je umešan u kriminal. Podsećamo da je u proleće 2018. godine u okviru 32. kola Superlige Srbije zaigrao Kokezin vozač Predrag Stanković i to protiv Crvene zvezde...

U proleće 2018. godine, u 32. kolu Superlige, Crvena zvezda je gostovala Radničkom iz Niša, koji je u svojim redovima imao amatera Predraga Stankovića prijatelja i vozača Slaviše Kokeze sa kojim je ovaj igrao na amaterskom niovu u ekipi Brodarca. 

Meč je završen podbedom Crvene zvezde (3:1) golovima Krstičića, Pešića i Bena, dok je za Niščije strlac bio Pavkov. Trener Radničkog bio je Dragan Recko Antić kada je 88. minutu zamenio legendu kluba Sašu Cakija Stojanovića i u igru uveo Kokezinog prijatelja. 

- Ono što je interesantno, sin je Zvezdine bokserske legende Žorža Stankovića - najavio ga je tada komentator.

O Predragu Stankoviću postoji statistika na zvaničnom sajtu Superlige da je odigrao samo taj jedan meč na kojem se "istakao" po oštrom startu nad francuskim internacionalcem Le Talekeom. Francuzu je trebalo vremena da ustane, a sudija Majo Vujović procenio je da start nije bio ni za žuti karton.

Stanković ima svoj profil na specijalizovanom portalu za skauting InStat gde se mogu pronaći njegovi potezi, a posebno taj prekršaj iz Niša. Na sajtu Transfermarkt stoji da je okončao igračku karijeru i da je igrao na poziciji desnog beka i da je bio na klupi protiv Mačve 8. septembra 2017. godine.

Navodno je i sam Slaviša Kokeza zatražio od tadašnjeg selektora Srbije Slavoljuba Muslina da bude u "rosteru" za meč protiv Gruzije.

- Bio je dogovor da, ako nam ne trebaju bodovi protiv Gruzije, stavim Kokezu na klupu, ali ja sam to shvatio kao šalu. Nadam se da se i on šalio - potvrdio je Muslin informaciju Kurira.

 (Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR