Glas Javnosti

KOJI CRNI SVECI, TO SU ĐAVOLSKA POSLA! Procurili novi INCIDENTI Mesija, Nejmara, Ikardija...

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Pari Sen Žermen napravio je najskuplji tim u istoriji fudbala, ali ne ide sve tako bajno u svlačionici.

Dolasci Lionela Mesija, Ašrafa Hakimija, Serhija Ramosa, Đanluiđija Donarume, Žoržinja Vajnalduma, uz već starosedeoce Nejmara, Kilijana Mbapea, Anhela Di Mariju i ostale, gurnuli su "svece" u prvi plan za sve trofeje. Francuski LEkip otkriva detalje i ponašanje zvezda tima Maurisija Poćetina, odnosno narušavanje atmosfere brojnim ispadima.

Pored tenzije nezadovoljnog Donarume, što je alternativa prvom golmanu Kejloru Navasu, odnosno povrede Ramosa, isplivali su novi detalji, piše B92.

Noćni izlasci su jedna od najčešćih tema u Parizu, pa je tako Mesi, nakon osvajanja sedme Zlatne lopte, "bančio" sa saigračima do sitnih jutarnjih sati, a onda je zajedno sa sunarodnikom Leanderom Paredesom propustio trening.

Razlog – "gastroenteritis". Navodno...

Nejmar se takođe "ističe" van terena, pa je tako propustio da se pojavi na jednom marketinškom događaju organizovanom od sponzora kluba.

Naravno, uz ceo paket ide i Mbape i njegova sapunica oko odbijanja da produži ugovor koji ističe na kraju sezone, uz želju da se preseli u Madrid i potpiše za Real, a tu je i Mauro Ikardi.

Zbog problema sa suprugom Vandom Narom propustio je nekoliko treninga kako bi u Milanu otišao kod njega da moli za oproštaj zbog preljube.

Da u svlačionici nije samo do zvezda govori i slučaj Idrise Geja, jednog od mirnijih u timu.

Vezista je odbio da se vakciniše iz verskih razloga i pretio mu je desetodnevni karantin u Tel Avivu, kako je utvrđeno protokolom, ali je PSŽ uspeo da "ispegla" situaciju sa vladom Izraela.

U PSŽ nema mirnih dana...

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR