Glas Javnosti

ON JE GOL MAŠINA I KIDA MREŽE! Novo pojačanje Zvezde PRVI STRELAC EVROPE! Jedva čeka Marakanu (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Ohi Omoižuanfo nastavio je da rešeta mreše, učvrstio se na prvom mestu na listi evropskih strelaca, pa u velikom stilu stiže na "Marakanu"

Ohi zatresao mrežu Rozenborga prošlog vikenda. Postigao je prvi gol u pobedi Moldea 4:1, pa je došao do kote od  25 pogodaka.

Trenutno ima 36 bodova na listi evropskih strelaca jer se svaki gol računa sa koeficijentom 1.5 zbog kvaliteta norveškog šampionata. Važnu ulogu u ovakvom rangiranju ima i činjenica da je u Norveškoj šampionat  odigrano je 27 kola, a Ohi je igrao na 26 mečeva.

Sviđa mi se način na koji Zvezda igra, mislim da mogu mnogo da doprinesem u takvom stilu igre. Formacija je za mene nebitna. Prilično sam fleksibilan po tom pitanju. Naravno, ako trener odluči da igra sa dva napadač to je svakako bolje za mene... Prvo želim da kažem da je tim odličan. Uživao sam da ga gledam. Takođe sam uživao da gledam igrače kakvi su Katai, Ivanić, Dragović, Kanga. Četvorica stvarno dobrih fudbalera. Sviđa mi se i kvalitet Pavkova, njegov završni udarac je zaista impresivan - rekao je Ohi, prenosi Informer.

Ohi je postigao još jedan gol u kvalifikacijama za Ligu šampiona i još tri u Ligi Evrope. Jasno je zašto ga Delije čekaju kao "ozeblo sunce". 

Zvezda se bori za prvo mesto u grupi Lige Evrope jer ono vodi direktno u osminu finala, a u Superligi za šampionsku titulu,. pa nema sumnje da bi uz ovakvog golgetera posao bio mnogo lakši. Ohiju su još tri kola ostala do kraja šampionata, na pragu je titule najboljeg strelca lige, ali tituli je bliži Bode/Glimt.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR