Glas Javnosti

KATAI I CRVENA ZVEZDA, EPIZODA DVA: Podsetite se najboljih poteza Zvezdinog 'Magika' iz prvog mandata na Marakani (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Aleksandar Katai je stadion Crvene zvezde napustio poslednjeg dana avgusta 2016. godine, a početak jula 2020. trebalo bi da označi i njegov povratak na mesto na kom je postigao najveće uspehe u karijeri.

Katai je, nakon rastanka sa Los Anđeles Galaksijem, gotovo dogovorio uslove sa Crvenom zvezdom sa kojom bi trebalo da potpiše dvogodišnji ugovor u narednim danima. Razlog povratka u Srbiju leži i u činjenici da su istočne zemlje poput Saudijske Arabije ili Kine, gde strani fudbaleri odlaze u smiraj karijere kako bi naplatili dosadašnje partije, pod blokadom usled pandemije koronavirusa, pa će momak iz Srbobrana, čim se steknu uslovi u samom klubu nakon što je direktor Zvezdan Terzić bio pozitivan na koronavirus, ponovo zadužiti opremu svog nekadašnjeg kluba.

U periodu koji je proveo na "Marakni", pod trenerskom palicom Miodraga Božovića predvodio je ekipu do šampionske titule u sezoni 2015/16, a na 68 utakmica postigao je čak 31 gol uz 15 asistencija. 

A kako je to izgledalo u prvom mandatu možete videti na video-snimku ispod:

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR