Glas Javnosti

Kasiljasov predlog: Kad sve ovo prođe, legende da igraju “El klasiko”

Fudbal
Autor: Glas Javnosti

Bivši golman Reala i reprezentacije Španije, Iker Kasiljas, ima originalan predlog za bivše asove kluba iz Madrida i Barselone - da odigraju humanitarni "El klasiko".

Kasiljas, koji je po odlasku iz Reala branio u dresu Porta, došao je na ideju da igrači Reala i Barselone po okončanju pandemije koronavirusa odigraju “El klasiko”, meč u humanitarne svrhe.

On je planirao da tu budi igrači koji su se povukli u međuvremenu, poput njega, Karlesa Pujola, Ćavija ili Inijeste, dakle legende rivalskih klubova u Španiji.

Sve je krenulo tako što je Andres Inijesta odgovorio na video koji je Ćavi Ernandez postavio na Tviter.

“Gledati Ćavija bilo je uživanje. Čak i više kada ste od njega svega pet metara na terenu”, napisao je Inijesta.

Oglasio se i bivši defanzivac Barselone Karles Pujol, a potom im se pridružio i Kasiljas svojim predlogom o humanitarnom susretu legendi.

“Zabavno je, ali momci, protiv vas sam igrao dosta puta, a igrao sam i sa vama, u reprezentaciji. Bilo je tu svega, ali nek sve ide do vraga! Kada se ova noćna mora završi, trebalo bi da okupimo sve legende iz prethodnih godina i odigramo jedan humanitarni El klasiko. Da to bude meč koji će pozvati sve da daju prilog”, poručio im je Kasiljas.

Nema šta, originalna ideja protiv koje niko, verovatno, neće imati ništa.

A kakva bi to bila poslastica za sve ljubitelje fudbala, posle duge pauze bez utakmica, izlošno je govoriti. Svi bi se jako obradovali, a bilo bi urađeno i nešto sjajno u humanitarnom smislu.

Izvor: Nova

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR