Glas Javnosti

JUVE NA KRILIMA VLAHOVIĆA DO NOVE POBEDE: Srbin bio ubedljivo najbolji igrač na terenu (VIDEO+FOTO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Fudbaleri Juventusa savladali su Salernitanu sa 2:0 u meču 30. kola italijanske Serije A, uz sjajnu partiju Dušana Vlahovića, koji je prvobitno asistirao Pablu Dibali u 5. minutu, a potom u 29. i sam veoma lepim skokom i udarcem glavom duplirao vođstvo svog tima.

U toku je bio 5. minut kada je Vlahović primio loptu u blizini ivice kaznenog prostora, odigrao povratan pas i ušao u šesnaesterac rivala. Lopta je potom došla do Huana Kvadrada koji je sjajno video reprezentativca Srbije.


Bio je sam Vlahović u trenutku prijema lopte, ali mu je ubrzo u blok ušao igrač rivala. No, tada je na scenu nastupila Vlahovićeva vizija zbog koje i spada u sam vrh svetskog fudbala. Gurnuo je pas ka Paulu Dibali gotovo odmah po prijemu, a Argentinac nakon driblinga pogodio gol "fenjeraša", nakon čega je zagrlio snažno zagrlio saigrača.U 29. minutu Vlahović je centaršut Matije de Šilja glavom zakucao u mrežu za 2:0.

Tim rezultatom je i okončana utakmica, pa je "Stara dama" iz Torina prošla na samo bod od trećeplasiranog Intera, uz meč više, dok je Napoli na drugoj poziciji udaljen četiri boda, a prvoplasirani Milan sedam.



S obzirom na to da je do kraja sezone ostalo još osam kola (24 boda u igri), u Juventusu se pojavila nada da bi mogli da naprave pravo čudo i velikim preokretom dođu do šampionske titule.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR