Glas Javnosti

JOVIĆ BAŠ NEMA SREĆE: Srpski fubaler OSUĐEN da GREJE KLUPU 'Luka je napadač svetske klase, ali ne dam mu da igra u prvoj postavi'

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Srpski fudbaler nikako da se odvoji od klupe u koji god tim da dođe, iako je pokazao neverovatne veštine od dolaska u Ajntraht.

Luka Jović se nije snašao u Portugalu, pa je karijeru "spasio" odlaskom u Nemačku. U Ajntrahtu je počeo ulazeći sa klupe, dokazao se kao džoker, a onda je postao starter. U duetu sa Sebastijanom Aleom "terorisao" je odbrane i zaradio transfer u Real Madrid. Tamo nije imao ni sreće, a sada je opet u Frankfurtu gde pokušava da povrati formu. 

Počeo je da daje golove, a kao i prošli put kada je bio u Ajntrahtu, opet ulazi sa klupe. Za sada će to biti tako, te će srpski napadač morati da sačeka šansu da bude duže na terenu. 

"Luka je napadač svetske klase, jer ima fantastične veštine. Ne dajem mu šansu da ulazi s klupe zato što želim da tako bude. Ali, pričali smo o tome on i ja, svestan je i Jović da će doći pravi trenutak za njega. Nikom neću dozvoliti da mi govori kada bi trebalo da zaigra u prvoj postavi", rekao je trener Ajntrahta Adi Hiter.

Nemački stručnjak je svestan da Jović želi da bude starter, ali mu "problem" pravi sjajna forma Andrea Silve. Ipak, on smatra da je sasvim dovoljno utakmica na programu, da svi mogu da dobiju dovoljnu minutažu. 

"Znam da Luka nije došao ovde da bi sedeo na klupi duže vreme. Ali, bez obzira na sve, vodim računa o njemu. Imamo još mnogo utakmica pred nama. Ako možemo sebi da priuštimo luksuz da nam Luka Jović i Sebastijan Rode sede na klupi, onda znam da smo mnogo jaki", poručio je Hiter.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR