Glas Javnosti

JIRGEN KLOP: "Vojvodina, Novi Sad", Nema problema, dolazim (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Na društvenim mrežama pojavio se snimak jednog od najboljih trenera sveta Jirgena Klopa, kako uzvikuje "Vojvodina, Novi Sad!"

Na početku snimka vidi se Miroslav Tanjga, proslavljeni igrač Vojvodine, koji je sa crveno-belima osvojio drugu titulu u klupskoj istoriji, koji se obraća predsedniku kluba Dragoljubu Zbiljiću. On mu poručuje da je našao novog trenera, koji je pristao na sve uslove.Nakon toga Tanjga okreće kameru i u kadru se pojavljuje jedan od najboljih trenera današnjice, menadžer Liverpula, Jirgen Klop. Tanjga ga pita da li pristaje na sve uslove, a ovaj odgovara sa "No problem". Posle toga Klop uzvikuje "Novi Sad" i "Vojvodina, Novi Sad", prenosi "021.rs".

Nije poznato kada je tačno načinjen snimak, ali se na društvenim mrežama pojavio u nedelju.

Tanjga i Klop su prijatelji odranije, a zajedno su nastupali od 1996. do 1999. godine u Majncu 05. Tanjga je pričao o svom prijateljstvu sa Klopom, poručujući u intervjuu za Telegraf da se često čuju.

Veliki je psiholog, on nije tu da napravi trening, trening može da napravi svako. U trening se uključuje povremeno, ali je on taj koji bira pojačanja, određuje taktiku i sastavlja tim, vodi meč, i to je najbitnije. Ali je i majstor da nađe svoje saradnike. Oni znaju da naprave trening, svrhu treninga, imao je dugo i (Željka) Buvača, on je bio jako bitan čovek u njegovoj karijeri. Kod njega je jako bitno i što ne možeš da ga prevariš ili slažeš, on to odmah provali.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR