Glas Javnosti

JEDAN IGRAČ SE POSEBNO OBRADOVAO REMIJU SA SITIJEM: Almiron je iskoristio priliku da se osveti za uvredu (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Fudbaleri Njukasla i Mančester sitija odigrali su sjajan meč na Sejnt Džejms Parku (3:3).

Dve ekipe su nam priredile spektakl od utakmice u trećem kolu Premijer lige. Siti je rano poveo, Njukasl preokrenuo, a "Građani" se na kraju spasli poraza.

Fudbaler koji je u ovoj utakmici najviše uživao je definitivno napadač Njukasla Miguel Almiron. On nije mogao da zamisli bolji prvenac u sezoni, nego protiv Mančester sitija, a za to postoji dobar razlog.

Nakon što je Mančester siti u poslednjem kolu prošle sezone osvojio titulu u poslednjem kolu pošto je preokrenuo 2:0 protiv Aston Vile za samo sedam minta, u centu pažnje na proslavi titule našao se Džek Griliš, fudbaler koji je svoju karijeru u Mančester sitiju više obeležio letnjim skandalima, nego dobrim partijama.

On na proslavi titule nije krio dobro raspoloženje, a koristio je svaku priliku da se našali sa saigračima. U jednom trenutku se na tapetu našao Rijad Marez. 

Englez je rekao kako je najbolji potez utakmice Gvardiola napravio time što je izbacio Rijada Mareza iz igre. "Rijad... izvadi ga iz igra što je pre moguće... igrao je kao Almiron", nepotrebno se tada Griliš uhvatio za nedužnog Almirona.

Griliš je zbog povrede propustio jučerašnji meč sa Njukaslom, a domaćin je odigrao sjajnu utakmicu. Izjednačujući gol je dao upravo Miguel Almiron i time ućutkao Griliša i osvetio mu se na pravi način. 

Sen Maksiman mu je lepo centrirao, a Paragvajac je grudima spustio loptu u mrežu. 





Nakon utakmice Almiron je dočekao svojih pet minuta i pronašao je način da se osveti Grilišu.





Na tribini je primetio jednog navijača koji je nosio transparent: "Migi, može li Griliš dobiti tvoj dres?"

Odmah je prišao navijaču i sa osmehom na licu mu uručio dres jer je bilo očigledno da je Grilišove reči shvatio lično i odlučio je da se osveti.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR