Glas Javnosti

INZAGI PRED OTKAZOM: Klub mu postavio ultimatum, sve zavisi od Lige šampiona

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Trener fudbalera Intera Simone Inzagi mogao bi da dobije otkaz ako milanski klub ne izbori plasman u četvrtfinale Lige šampiona, prenosi italijanski list „Korijere dela Sera“.

Italijanski dnevnik navodi da je rukovodstvo Intera nezadovoljno rezultatima i igrom tima u poslednjih nekoliko nedelja.

Klub iz Milana je u poslednja tri kola zabeležio dva poraza i to od Bolonje (1:0) i Specije (2:1).

„Inter je uradio sve što je potrebno za pobedu, ali brojne šanse i neiskorišćen penal uticali su na poraz od Specije. Fudbaleri Intera ne veruju treneru, a prvi put je poljuljano poverenje igrača u Inzagija, pošto Inter prošle sezone nije osvojio Skudeto, iako je za to imao velike šanse“, navodi italijanski list.

Inter je prvom meču osmine finala Lige šampiona pobedio Porto 1:0, a revanš duel je naredne nedelje u Portugaliji.


„Inzagiju sledi otkaz ako Inter ne dođe do četvrtfinala Lige šampiona. Interu potom sledi i derbi sa Juventusom. Odnosi između igrača su se naglo pogoršali. Naročito je pod sumnjom odnos Romelua Lukakua i Lautara Martineza, a Marselo Brozović, koji se smatrao ključnim igračem, ne oseća se komotno nakon pošto je izgubio mesto u startnoj postavi od Hakana Čalhanoglua“, zaključuje se u tekstu italijanskog dnevnika.

Inzagi je preuzeo Inter u junu 2021. godine, trenutno se nalazi na drugom mestu na tabeli Serije A sa 18 bodova manje od prvoplasiranog Napolija.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR