Glas Javnosti

Inter se pozdravlja sa Inzagijem

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Italijanski stručnjak Simone Inzagi biće smenjen u Interu posle završetka sezone. Bez obzira kako završio sezonu, odnosno da li će ostaviti Neroazure u Ligi šampiona kroz Seriju A ili ako senzacionalni osvoji "ušati trofej", Inzagi neće biti tu od jula.

Mesecima se priča o tome da se bliži kraj mandata Inzagija na "Đuzepe Meaci", iako je bila opcija da bi mogao da ostane na tom mestu ako osvoji Ligu šampiona, to se neće desiti.


Velikan iz Milana je prelomio da za narednu sezonu okrene drugi list i pusti Inzagija, ali i podmladi tim. Sve je to zbog loše finansijske situacije u klubu i dugova koji ga guše, zbog čega je realna opcija da najveće zvezde promene sredinu. Pre svih Lautaro Martines, Nikolo Barela, Alesandro Bastoni...

Vlasnik Intera Stiven Žang će odluku pokušati da "zamaskira" dolaskom velikog trenera, ali najveća želja Maurisio Poketino je već dogovorio sve sa Čelsijem, dok su Roberto De Zerbi (Brajton) i Serhio Konseisao (Porto) nerealne mete jer njihovi klubovi zahtevaju visoka obeštećenja.


Zato je najozbiljniji kandidat Tijago Mota, bivši fudbaler Intera, sada na klupi Bolonje. Ipak, čini se da naturalizovani Italijan ne žuri da ode iz Emilio Romanje, posebno što čeka da vidi da li će Pari Sen Žermen da ga kontaktira.

Teški dani pred Interom...

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR