Glas Javnosti

Igrače SItija očekuje odličan "džeparac" ako osvoje Ligu šampiona

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Najbolji fudbaleri Mančester sitija podeliće bonus od 2,3 miliona evra ukoliko klubu sa "Etihada" donesu trofeje u Premijer ligi, FA Kupu i Ligi šampiona.

Ovu informaciju prenos mediji na Ostrvu koji tvrde da su čelnici kluba odlučili da bogato nagrade prvotimce "građana" u slučaju osvajanja "tirplete".

Konkretno, 1,1 milion evra će dobiti ukoliko osvoje Ligu šampiona, gde se u finalu 10. juna u Istanbulu sastaju prtiv Intera, 860.000 evra im sleduje u slučaju da trijumfuju u Premijer ligi gde su trenutno na liderskoj poziciji, a 3345.000 ukoliko u finalu FA kupa savladaju gradskog rivala Mančester junajted.


Naravno, oni koji su izneli najveći teret tokom cele sezone dobiće i najveći bonus dok će rezervisti morati da se zadovolje "mrvicama".

Ekipa trenera Pepa Gvardiole može da postane prvi engleski tim još od 1999. godine koja je u jednoj sezoni uspela da osvoji tri trofeja, kada je to pošlo za rukom igračima Mančester junajteda.

Prvi pehar u sezoni "građani" mogu da osvoje već za vikend i to na dva načina. U suboti bi ogli da postanu šampioni Engleske ukoliko Notingem forest bude bio bolji od Arsenala, a pod uslovom da se to ne dogodi, potrebno im je da oni u nedelju savladaju Čelsi.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR