Glas Javnosti

HUMANOST SRPSKOG REPREZENTATIVCA: POKLONIO DRES za POMOĆ malom Gavrilu

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Nakon što je vatrogasac Đorđe stavio na licitaciju Ronaldovu kapitensku traku, kako bi pomogao Gavrilu Đurđeviću, na sličan potez se odlučio i naš reprezentativac Stefan Mitrović.

Naime, njegov beli dres biće prodat za pomoć dečaku zbog kog se ujedinilo dosta sportista i javnih ličnosti i ponajviše ljudi proteklih dana.

 

 

Mitrovićev dres Srbije u beloj boji prodaje se putem grupe namenjene za humanitarne licitacije, na društvenoj mreži Fejsbuk do večeras u 19 časova.

Uz poruku “od borca za borca”, od Stefana za Gavrila, dres je počeo da se prodaje po ceni od 973 dinara, po Đurđevićevom broju u fondaciji “Budi human” gde je otvoren njegov nalog za pomoć putem broja 3030.

Foto: Printscreen

Licitaciju na Fejsbuku možete pronaći na ovom linku, a nju je putem svog Instagram naloga podelio i sam fudbaler.

Gavrilo Đurđević je već dobio pomoć od 7,5 miliona dinara, za koliko je kompaniji Mocart prodata kapitenska traka reprezentacije Portugala, koju je na utakmici sa Srbijom nosio Kristijano Ronaldo.

Portugalac ju je bacio pre završetka meča u besu, pokupio ju je srpski vatrogasac Đorđe koji ju je stavio na licitaciju putem sajta Limundo i tamo je prodata.

Gavrilo Đurđević boluje od spinalne mišićne atrofije, opake i progresivne bolesti zbog koje mu je potrebno lečenje u vrednosti od 2,4 miliona evra.

(Glas javnosti)


 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR