Glas Javnosti

HRVATI ELIMINACIJU SA EURO POREDE SA KOSOVSKOM BITKOM: 'Počeli smo da kao Srbi SLAVIMO PORAZE'!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Hrvatska sportska javnost nikako ne može da se pomiri sa eliminacijom sa EURO a uobičajeno za njih u sve su opet uplelli i Srbe.

Komenar o fijasku Hrvatske na Evropskom prvenstvu imao je i Ilija Lončarević, trener Intera iz Zaprešića, koji je rekao sledeće:

-To je stvar odluke da se ide drastično rešavati. Je li Ante Rebić, bez obzira na neoprezan, čak sirov izlazak s tom izjavom, još vruć od svega toga, napada zbog one situacije s kopačkama… Treba li ići drastično? Treba ako je Rebić s tom izjavom narušio atmosferu u reprezentaciji. No, mora li biti odmah udaljen? Jer takmičenje se završilo, kazao je Lončarević i celu situaciju povezao sa Srbima i Kosovskom bitkom iz 1389. godine.

-Imam neke svoje primedbe u vezi naših komentatora na televiziji. Prvo, hteo bih da budu konkretniji. Ja samo slušam o našim fenomenalnim igračima, fenomenalnom ovom, o odličnom rezultatu, odličnih 10 minuta protiv Čeha, Španaca. Počeli smo da slavimo poraze kao Srbi Kosovsku bitku. Pa ne možemo baš slaviti poraze, dodao je hrvatski trener.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR