Glas Javnosti

MIHAJLOVIĆ OTKRIO NEŠTO STRAŠNO: Postoji šansa da se BOLEST VRATILA! Hrabra ta leukemija, kad ponovo hoće da se kači sa mnom

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Srpski trener sazvao hitnu konferenciju na kojoj je saopštio da su poslednji pregledi pokazali da postoji šansa da se Siniša Mihajlović ponovo suoči sa leukemijom. Trener Bolonje Siniša Mihajlović iznenadio je javnost zbog toga što je tokom reprezentativne pauze sazvao konferenciju za medije u subotu u podne, a zatim je svojim rečima šokirao sve.

Srpski stručnjak i trener Bolonje Siniša Mihajlović sazvao je ove subote hitnu konferenciju za medije na kojoj je objavio zabrinjavajuću vest.

Kako je i sam Miha rekao, poslednji pregledi ukazuju na to da postoji šansa da se leukemija vrati i ponovo napravi problem našem treneru.



"Nakon poslednjeg pregleda i analiza alarm se ponovo upalio. Postoji mogućnost da se leukemija vrati. Kako bi to sprečili, dobio sam savet da se ponovo vratim lečenju" - rekao je Mihajlović u Bolonji.

Mihajlovića sada ponovo čeka hospitalizacija i terapije kako bi bio korak ispred bolesti i dočekao je spreman.



"Sada znam šta me čeka, biću spreman na vreme. Vidite da je ova bolest jako hrabra kada ponovo hoće da se kači sa mnom. U redu, tu sam... ako jedna lekcija nije bila dovoljno, spreman sam za drugu" - kaže srpski trener, prenosi Telegraf.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR