Glas Javnosti

Grobari bojkotuju derbi

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Nade fudbalera Partizana da će u predstojećem večitom derbiju imati podršku organizovanih navijača sa južne tribine neće biti ispunjene – navijačka grupa Grobari Jug je objavila da nastavlja sa bojkotom utakmica na domaćem terenu.

Iako je jedan od najiskusnijih fudbalera Partizana Bibras Natho, između ostalih, nedavno rekao da ne može da zamisli večiti derbi na stadionu u Humskoj bez crno-belih navijača na južnoj tribini, taj scenario će ipak videti.

Navijačka grupa Grobari Jug je u obaveštenju o bojkotu derbija navela da je razlog tome zahtev da generalni direktor kluba Miloš Vazura podnese ostavku.

„Nije laka odluka uskratiti igrače za podršku u jednoj od najvažnijih utakmica sezone ali se naša borba mora nastaviti. Ljudi koji vode klub ne zaslužuju ni mrvu kompromisa! Situacija je vrlo jednostavna, potrebno je da Miloš Vazura podnese ostavku i mi se iste sekunde vraćamo na JNA. Dokle god je situacija u klubu ovakva kakva je, dokle god je prvi čovek kluba i njegov profit važniji od svih nas dotle će trajati ova mučna situacija za naše igrače. Svako ko misli da taj dan mora biti uz klub neka to i uradi ali sa istoka i zapada. Jug mora biti prazan i molimo da se ta odluka ispoštuje! Partizane srećno!“, navedeno je u saopštenju.

To je druga neohrabrujuća vest danas, a u vezi sa večitim derbijem, pošto je ranije iz Zvezde nezvanično rečeno da se tim neće pojaviti na utakmici ukoliko sudija Srđan Jovanović ostane delegiran kao glavni arbitar.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR