Glas Javnosti

FUDBALERKA ODBILA DA ODA POČAST MARADONI: 'Neću stajati mirno za silovatelja, pedofila i zlostavljača, sešću i okrenuti leđa'

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Nakon smrti Dijega Armanda Maradone FIFA je propisala da sve utakmice počinju minutom ćutanja što je odbila samo jedna osoba iz sveta fudbala, fudbalerka Paula Dapena.

Dapena je izazvala veliki skandal u španskoj i svetskoj javnosti nakon poteza koji je napravila prethodnog vikenda na meču Vijahes Interijasa protiv Deportiva de la Korunje.

Paula Dapena nije želela da mirno stoji za vreme odavanja počasti čuvenom Maradoni, pa je sela na travu i okrenula leđa. Svoj potez objasnila je u medijima...

"Neću stajati mirno za silovatelja, pedofila i zlostavljača, nego ću sesti i okrenuti leđa", kazala je Paula Dapena čiji potez je obišao planetu, a bilo je i mnogo onih koji se nisu složili s njenim potezom i odlučili su da joj prete.

"Ne samo da me uznemiravaju na društvenim mrežama, nego i moje saigračice. Dobili smo pretnje smrću i poruke poput 'pronaći ćemo gde živiš i slomićemo ti noge'".

Fudbalerka iz Španije je kazala da se nalazi u užasnoj poziciji, ali je dodala da se bez obzira na reakcije ne kaje jer nije mogla da mirno stoji dok se minutom ćutanja odavala počast pokojnom Maradoni, jednom od najboljih fudbalera svih vremena.

 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR