Glas Javnosti

Фудбалер неразумним потезом запалио друштвене мреже FOTO

Fudbal
Autor: Блиц

Српски репрезентативац и члан мадридског Реала Лука Јовић, дошао је из Шпаније у Србију, наводно због рођендана Софије Милошевић и предпоставља се да је зато прекршио обавезну изолацију без изузетака.

Лука Јовић је, према тврдњама српских медија, манекенку Софију Милошевић ставио испред корона вируса не марећи за последице на шире друштво и ширење овог веома заразбог вируса, због чега су се усијале и друштвене мреже.

Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић, истакла је на конференцији за штампу у среду увече, да се око 65.000 држављанина наше земље вратило из иностранства због бесплатног Здравственог система у отаџбини. Иако су раније позивани да остану у земљама у којима тренутно плаћају порез како не би ширили корона вирус у Србији, многи нису испоштовали молбу власти. Поред осталог, премијерка је истакла и следеће:
“Видели сте сви и примере наших фудбалера из иностранства, где имају милионске уговоре, који долазе овде и нису у самоизолацији и са тим ће се суочавати наши надлежни органи”.

По свој прилици, мислила је на нападача мадридског Реала Луку Јовића за кога су се појавиле информације да је стигао на прославу рођендана своје девојке Софије Милошевић.

Међутим, Јовић је, према речима његовог оца, Милана, у Србију дошао још почетком ове седмице. Лука је био тестиран на корона вирус у Шпанији, резултат је био негативан, а онда је од председника клуба Флорентина Переза и тренера Зинедина Зидана добио дозволу да се врати кући, као и многи други страни фудбалери Реала.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR