Glas Javnosti

FRKA NA 'PARKU PRINČEVA': Korona 'oborila' čitavu ekipu, najveće zvezde moraju u dvonedeljnu izolaciju, pozitivan i Nejmar!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Fudbalski svet sa pažnjom prati informacije iz Pariza, gde je veliki broj igrača testiran pozitivno na prisustvo korona virusa.

PSŽ je u finalu Lige šampiona poražen od Bajerna iz Minhena sa 1:0, nakon čega je usledilo nekoliko dana pauze do početka nove sezone, Ipak, ona nije počela kako su Parižani priželjkivali, pošto je veliki broj igrača ovog kluba testiran pozitivno na korona virus, zbog čega će igrači provesti dve nedelje u izolaciji.

Za sad, pozitivni su bili Anhel di Marija i Leandro Paredes, a dok je preostala samo zvanična potvrda o stanju Maura Ikardija, gotovo je sigurno da će on kompletirati trio iz Argentine.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Vacaciones ❤️ cena ❤️ amistad❤️

A post shared by Ángel Di María (@angeldimariajm) on

No, pravu pometnju pravi Nejmar. Ukoliko i njegov test bude pozitivan, najmanje naredne dve nedelje ekipa će biti lišena pomoći Brazilca. Uz Nejmara, postoje nezvanične informacije da su pozitivni i golman Kejlora Navas, te bivši fudbaler Mančester Junajteda Ander Erera, ali kada su oni u pitanju, kao i u slučaju Nejmara, situacija je još uvek tek na nivou nagađanja. 

Više informacija će biti poznato u narednim satima.

Ovih šest fudbalera zajedno je provelo odmor na Ibici.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR