Glas Javnosti

FOTOGRAFIJA KOJA JE OBIŠLA SVET: Trener MIlana u "paklu" gostovanja pije kafu (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Posle remija u gostima, Milan se plasirao u polufinale Lige šampiona. Sve se to desilo zahvaljujući golu na svom terenu kada je bilo 1:0 dok je utakmic au gostima završena remijem 1:1.

Tim Stefana Piolija je posle 16 godina ponovo među četiri najbolja tima na Starom kontinentu i tamo će ga sačekati verovatno komšijski Inter, koji pred revanš ima 2:0 protiv Benfike.

Pravi triler viđen je na stadionu „Dijego Maradona“, uz dva promašena penala, po jedan na obe strane. A meč je na kraju završen bez pobednika, 1:1.

Zadovoljan je posle pobede bio trener gostiju Stefano Pioli. A opušten je bio i pre početka meča, verovatno zbog kafe koju je popio na čuvenom stadionu, dok je na tribinama već ključalo.

Fotografija šefa stručnog štaba milanskog tima kako ispija espreso uz teren u Napulju obišla je svet.

Bio je to recept koji je i ranije davao rezultata. Kako je sam Pioli jednom prilikom objasnio - „kafa pred meč je moj ritual“.

"Svi su mislili da smo autsajderi"

Blistao je od ponosa Pioli posle okončanja meča u Napulju i plasmana njegovog tima u polufinale elitnog takmičenja.

- Dobro se sećamo gde je počelo naše evropsko putovanje protiv Rio Avea. Svi su mislili da smo autsajderi, ali imamo veliko srce, želeli smo ovo sa svim što smo imali i čestitam svojim momcima. Čekaju nas još dva teška, uzbudljiva i divna okršaja u Ligi šampiona. Uradili smo mnogo i ne želimo sada da stanemo - rekao je Stefano Pioli.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR