Glas Javnosti

Engleskinja pokazala gole grudi u Katara, zločin za koji sledi kazna kamenovanja (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Neverovatna scena na aerodromu u Dohi!

Veliki broj engleskih navijača doputovao je na Svetsko prvenstvo u Kataru, a neki od njih su bili poprilično razuzdani. 

Naime, na snimku se vidi jedna navijačica Engleske koja je na nagovor grupe pokazala gole grudi, uprkos strogim šerijatskim zakonima koji vladaju u Kataru.Naime, u Kataru važi šerijatski zakon, koji je naročito strog kada je reč o ženama. Seks van braka u ovoj zemlji je zabranjen, a katarski zakoni su takvi da za seksualne odnose sa osobom sa kojom niste u braku sledi čak sedam godina zatvora! Policija će hapsiti i za mnogo manje, jer je zabranjeno i ljubljenje, držanje za ruke... Za nedozvoljene seksualne odnose kazna je još i bičevanje, a za udvaranje ili komunikaciju sa udatom ženom može uslediti kazna zatvora!

Član 88 katarskog krivičnog zakona propisuje da je kazna za preljubu 100 udaraca bičem, a 2006. godine na tu kaznu je osuđena jedna Filipinka. Godine 2010. najmanje 18 osoba (uglavnom stranih državljana) osuđeno je na između 40 i 100 udaraca bičem za krivična dela koja uključuju "nedozvoljene seksualne odnose” ili konzumiranje alkohola. 


Zbog svega ovoga su jako važna upozorenja naročito za strane navijače kako slučajno ne bi prekršili neki od strogih zakona, naročito vezanih za muško-venske odnose, s obzirom da naizgled i simpatično i bezazleno udvaranje može da dovede do katastrofalnih posledica.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR