Glas Javnosti

DUŠAN NIJE SLUČAJNO IZABRAO OVAJ BROJ: Postoji dobar razlog za to, a evo I KOJI?

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Bugarski fudbaler Valeri Božinov prokomentarisao je dolazak Dušana Vlahovića u Juventus, a njih dvojica su bili saigrači u Partizanu kada je mladi napadač ulazio u prvi tim.

- Čuli smo se nedavno, čestitao sam mu, šalili smo se malo. Kaže da me se u Torinu niko ne seća. (smeh) Objasnio sam mu da mu je ovo najbitniji momenat karijere. Juventus je prava porodica, čak i kada ne pobeđuje to je jedan od najvećih klubova na svetu - rekao je Valerij Božinov i objasnio kako vidi broj sedam na Vlahovićevom dresu.

- To nije nikakva slučajnost. Rekao je novinarima da to ništa ne znači, ali znam da nije ništa slučajno. Verujem da je u pitanju marketinški potez, na kojem je insistirao i klub. Posle odlaska Kristijana Ronalda Juventusu je bila potrebna top kupovina. Vlahović je legao u pravom trenutku, a sam izbor “sedmice” je odličan potez.

On je istakao da će triling Vlahović - Dibala - Morata biti strah i trepet za sve italijanske klubove Serije A.

- Dibala je dobar partner za Vlahovića. Zbog toga se iskreno nadam da će ostati u Juventusu i posle leta. Danas vrhunski klubovi igraju sa napadačem koji je snažan fizički i dobro tehnički obučen, a prati ga “desetka” sa raznim kvalitetima. Već protiv Verone videlo se da se dobro razumeju, lepo je videti dvojicu mladih igrača kako pomažu jedan drugom i dopunjavaju se kvalitetom. Obratio bih pažnju i na Moratu. Ima drugačije karakteristike od Vlahovića, a sada igra i drugačiju poziciju. Takav triling može svakog da uplaši - bez ustezanja je ocenio Božinov, prenosi Objektiv.

BONUS VIDEO Siniša Ljepojević: Srbija je na putu svile, i to je to

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR