Glas Javnosti

Dragiša Gudelj operisan, evo u kakvom je stanju fudbaler

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Prošlo je neko vreme otkako je Dragiša Gudel,j doživeo nesreću na terenu, a kako javljaju iz Kordobe, srpski fudbaler je imao i operaciju gde mu je ugrađen defribilator.

Ovu vest iz Španije je potvrdio i trener Kordobe, Herman Krespo, koji je rekao da je iza čitavog kluba veoma teška nedelja zbog svega što se desilo sa srpskim fudbalerom, koji je nekoliko minuta bio bez pulsa i svesti.

"Iza nas je komplikovana nedelja zbog svega što se desilo sa igračem kojeg svi mnogo volimo i koji je osvojio svlačionicu. Nismo očekivali da će se tako nešto desiti, dani su bili teški, slike su prolazile i noći su bile komplikovane. Teško je bilo doći do sna", kaže Krespo.


Krespo je među prvima otišao do bolnice gde je posetio Dragišu, a kaže da u trenutku kada ga je zagrlio, dosta mu je laknulo.

"Bilo je zatišje, tišina, neizvenost je trajala među igračima, pre nego što su došle pozitivne vesti. Svlačionica nestrpljivo želi da ostvari pobedu i posveti je njemu. Sada još veću želju imamo, Dragiša to zaslužuje".

Idući meč, Kordoba igra protiv Pontevedre, dok će Dragiša još neko vreme morati da provede van terena.


"Znam da će biti veoma teško da ne računamo na njega ove sezone, ali nadamo se da ćemo moći brzo da ga vidimo na terenu. Prema onome što nam doktori kažu, tako će i biti", zaključio je Krespo.

Glas javnosti/Telegraf

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR