Glas Javnosti

DELIJE BESNE: Stankoviću, zašto Falčineli a ne Pavkov?!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Delije su razočarane što Zvezdu neće po treći put uzastopno gledati u grupnoj fazi Lige Šampiona ali su još više ogorčeni što je trener Stanković poverenje u meču sezone poklonio potpunom novajlili u redovima crveno-belih, Italijanu Falčineliju.

Italijan je na terenu proveo poslednjih pola sata bez ikakvog učinka, a onda je postao tragičar. Već po njegovom zaletu moglo se zaključiti da šut sa 11 metara neće završiti gde treba... Naime, Falčineli je usitnio korake pre šuta i potom početnički uputio udarac ka golu Omonije u trećoj rundi penal serije. Lako je Fabijani to odbranio.

Za to vreme - Milan Pavkov nije ni licenciran za mečeve u kvalifikacijama za Ligu šampiona?!

- Gde je, bre, Pavkov? Kakav Falčineli, kakvi bakrači... - glasio je samo jedan mnogobrojnih komentara na ovu tematiku. Zvezdaši su bili ogorčeni. Čini se, s pravom.

Dijego Falčineli postigao je sedam pogodaka od leta 2017. godine! A za to vreme odigrao je više od 80 utakmica. To su činjenice koje, naravno, ne moraju da znače da je reč o lošem igraču, ali da "preko noći" dobije šansu da igra u meču sezone i da šutira penal... Definitivno je jasno da se radi o pogrešnim odlukama.

(Glas javnosti/Kurir)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR