Glas Javnosti

DEJAN STANKOVIĆ: Ne znam da li ću biti dovoljno dobar za sam vrh, ZVEZDI bih rekao 'DA' još 100 puta!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde govorio je za italijanske medije o rezultatima crveno-belih u Ligi Evrope. On je otkrio i koliko još planira da se zadrži u redovima šampiona Srbije.

Prisetio se i dvomeča sa Milanom, a dotakao se i ovogodišnje grupe.

- S velikim zadovoljstvom se sećam dvomeča sa Milanom u Ligi Evrope prošle sezone. Odigrali smo dve sjajne utakmice, pogotovo onu u Milanu, ali smo oba puta ostali sa 10 igrača. Milan je bio jači od nas, ali mislim da bi prošli da smo imali više sreće na žrebu. Danas smo prvi na tabeli u grupi F, jeste da na papiru nemamo neka velika imena, ali odlično smo započeli takmičenje sa pobedama protiv Brage i Ludogoreca. Videćemo šta će se dogoditi u Danskoj protiv Mitjilanda - rekao je Stanković za "Tuttomercatoweb".

 

Jasan odgovor je dao na pitanje koliko planira da ostane u Crvenoj zvezdi.

- Budućnost trenera je uvek neizvesna. Danas ste tu, sutra tamo, a za prekosutra niko ne zna gde ste. Trenutno razmišljam samo o sadašnjosti i dajem sve od sebe. Zvezdi bih rekao "da" još 100 puta, verovatno i 200, ali sudbina trenera zavisi od rezultata. Uvek kažem da postoje dve kategorije trenera - oni koji su otpušteni i oni koji će to biti. Ne znam da li ću biti dovoljno dobar za sam vrh, to će pokazati teren, ali sam ubeđen da imam prave ljude oko sebe i da svaki dan učimo nešto novo. Tako odrastamo – poručio je Stanković.

Crvena zvezda narednu utakmicu igra u subotu od 15.55 protiv Kolubare u Lazarevcu.

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR